FOOD- & BEVERAGES INDUSTRIE

Onze reinigingsmiddelen en machines bieden oplossingen voor het totale hygiënevraagstuk binnen de Food en Beverage industrie. Wij leveren food grade en ecologische schoonmaakoplossingen voor voedingsmiddelenindustrie, bier- en frisdrankenindustrie, bakkerijen, groente en fruit verwerkende bedrijven, zuivelindustrie en de agrarische sector. Onze effectieve productoplossingen zijn niet alleen veilig voor de medewerkers, maar ook veilig toepasbaar in deze veeleisende toepassingsomgeving.

GEZONDHEIDSZORG

Veiligheid en hygiëne zijn essentiële zaken binnen zorginstellingen, zowel aan de cure als aan de care kant. Met de ecologische productoplossingen van SanifiQ biedt u een chemie vrije omgeving aan patiënt en medewerker! Onze productlijnen dekken het gehele schoonmaak en desinfectie assortiment. Van de keuken, sanitair tot aan het interieur.

AUTOMOTIVE

Ga groen met onze Carwash stoomreinigers. De oplossing voor waterbesparing en milieuvriendelijk autowassen, ontgeuren en desinfecteren zonder chemicaliën.
Onze machines maken gebruik van Dry Steam, een volledig groene technologie die het mogelijk maakt om op een milieuvriendelijke manier te ontsmetten zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën. Was een auto met slechts 4 liter water, u kunt auto’s wassen in vrijwel iedere omgeving zonder speciale aanpassingen of wettelijke beperkingen

Het waterverbruik van traditionele hogedrukreinigers is ongeveer 1.500 – 2000 l/u, terwijl het waterverbruik van onze stoomreinigers ongeveer 12 l/u bedraagt, zonder afvalwater te produceren. Dankzij de totale afwezigheid van afvalwater kan ons programma  gebruikt worden waar geen stromend water beschikbaar is.

Als aanvulling op het carwash stoomreinigingsprogramma hebben wij tevens een uitgebreid assortiment van ecologische schoonmaakmiddelen en poetsdoeken voor de automotive.

PUBLIEKE RUIMTES

Mensen voelen zich prettiger in een schone en aangename omgeving. Veiligheid en hygiëne zijn essentiële zaken binnen publieke gebouwen. Wij bieden niet chemische en veilige reiniging en desinfectie oplossingen die de frequentie van desinfecteren tevens omlaag brengt. Onze productlijnen dekken het gehele schoonmaak en desinfectie assortiment. Van kantoor, wachtruimtes,  de keuken, sanitair tot aan het interieur.

SCHOONMAAKBRANCHE

Zowel onze reinigingsmiddelen en desinfectants, als onze machines zijn ontwikkeld voor professionele schoonmakers. SanifiQ werkt niet met schadelijke chemicaliën. Bespaar uw medewerkers de ellende van luchtweg klachten of een droge huid en probeer ons uit.  Al onze productoplossingen zijn daarbij tenminste net zo effectief als de traditionele, vervuilende en ongezonde schoonmaakmiddelen.

ONDERWIJS

SanifiQ werkt niet met schadelijke chemicaliën. Bespaar uw medewerkers en leerlingen de ellende van luchtweg klachten of een droge huid. Onze reinigingsmiddelen, handgels en desinfectie bevatten geen chloor of alcohol en zijn zacht voor de huid en veilig voor de omgeving. Tevens zijn de desinfecteermiddelen 24 uur actief, dit betekent een stuk minder tijdrovende schoonmaak momenten voor uw personeel.

Onze productlijnen dekken het gehele schoonmaak en desinfectie assortiment. Van klaslokaal, kantoor en gedeelde ruimtes tot aan de keuken, het sanitair en het interieur.

 

SPORTCLUBS

SanifiQ werkt niet met schadelijke chemicaliën. Bespaar uw medewerkers en leden de ellende van luchtweg klachten of een droge huid. Onze reinigingsmiddelen, handgels en desinfectie bevatten geen chloor of alcohol en zijn zacht voor de huid en veilig voor de omgeving. Tevens zijn de desinfecteermiddelen 24 uur actief, dit betekent een stuk minder tijdrovende schoonmaak momenten voor uw personeel.

Onze productlijnen dekken het gehele schoonmaak en desinfectie assortiment. Van kleedkamer, gebruikte materialen en gedeelde ruimtes tot aan de keuken, het sanitair en het interieur.

HORECA

Horeca en catering  vereist een smetteloze omgeving en perfecte hygiëne. Door onze brede ervaring binnen de foodbranche zijn onze producten food grade, ecologisch en veilig voor uw medewerkers en klanten. Wij bieden de een breed pakket aan oplossingen. Van stoomreiniging en vloeren reiniging tot dieptereiniging van uw professionele keuken, het sanitair en interieur. Wij leveren zelfs  100% ecologische professionele en specialistische reinigers en vaatwasmiddelen.